δικηγόρος Καβάλας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ¨ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ο Ιδιοκτήτης του Ανακτόρου είναι ο Πρώην γραμματέας της σπουδάζουσας νεολαίας του Κουμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας (ΚΚΕ)

Αξίζει να λάβουμε υπόψη ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που δόθηκε στους λαθρομετανάστες, ποιοι είναι οι χορηγοί του ιδιοκτήτη και ποία η Μη Κυβερνητική Οργάνωση του για να ανακαλύψουμε μία ένδειξη του πολιτικού και οικονομικού παιχνιδιού που παίζεται με τίμημα τη ζωή των άμοιρων που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας.

Το όνομα του ιδιοκτήτη είναι: κ. Ντίνος Ρουτζούνης και ο κύριος αυτός είναι ο πρώην γραμματέας της σπουδάζουσας νεολαίας του ΚΚΕ, ιδιοκτήτης της Κάπα Research, (της γνωστής εταιρίας δημοσκοπήσεων) που έχει στο πελατολόγιο της όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες της Ελλάδας.

Με μεγάλες εργολαβίες στο ενεργητικό του, όπως το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και το σύστημα πληροφόρησης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ντίνος Ρουτζούνης είναι - όπως φαντάζονται μερικοί - ένας γνήσιος αριστερός….μεγαλοεπιχειρηματίας. Βεβαίως, το πολυτελέστατο νεοκλασικό κτίριο που «δόθηκε» στους λαθρομετανάστες, αφού έτσι και αλλιώς ήταν γνώριμο σε όλους από τις εκδηλώσεις της Ένωσης Μεταναστών που λαμβάνουν χώρο εκεί από το 2009, με την αιγίδα φυσικά της Κάπα Research και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Ελλάδα. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά δηλώνεται στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου «Υπάτια»: "Αντικείμενο του Ινστιτούτου Υπατία είναι η καταγραφή, ανάλυση και ερμηνεία οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών φαινόμενων και γεγονότων με στόχο την εξαγωγή συγκεκριμένων αποτελεσμάτων και εκτιμήσεων."…. "Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται και υλοποιούνται σε τακτά διαστήματα ημερίδες κατά τις οποίες παρουσιάζονται και αναλύονται τα συμπεράσματα των ερευνών με την ενεργή συμμετοχή φορέων και πολιτών οι οποίοι αποτελούν ένα μέρος της ερμηνείας των αποτελεσμάτων αυτών των ερευνών."

Είδαμε ήδη τι είδους ημερίδες διοργανώνει αυτό το Ινστιτούτo και ο ιδιοκτήτης του, πρώην γραμματέας της σπουδάζουσας νεολαίας του ΚΚΕ, αριστερός από κούνια, συνεργάτης εδώ και 20 χρόνια των δύο μεγάλων κομμάτων και όχι μόνο. Ενδεικτικά στο πελατολόγιο της εμφανίζονται το Γερμανικό Προξενείο, το Βρετανικό Συμβούλιο και όλα τα υπουργεία. Ομογάλακτος του συστήματος λοιπόν ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο κατέληξαν οι "διαπραγματευτές", όπως ο εκλογολόγος του MEGA, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλαβάνος και φυσικά το Ελληνικό (;;) κράτος.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ!


Σε αυτή τη πολυτελέστατη βίλλα στεγάζονται οι λαθρομετανάστες

Στην παραπάνω φωτογραφία μπορεί να δει κανείς το νεοκλασικό κτίριο του ιδιοκτήτη της εταιρείας δημοσκοπήσεων Κάπα Research, Ντίνου Ρουτζούνη, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Πατησίων, όπου μεταφέρθηκαν οι μετανάστες απεργοί πείνας από το κτίριο της Νομικής. Ο εκπρόσωπος των μεταναστών κάνει λόγο για απαράδεκτες συνθήκες, και αναφέρει ότι όλοι τους παραπλάνησαν για να τους βγάλουν από τη Νομική και να τους βάλουν σε ένα κτήριο χωρίς καθόλου χώρο. Δήλωσε δε, ότι οι τουαλέτες στο κτήριο είναι κλειδωμένες. Η Περιφέρεια Αττικής αναμένεται να φέρει στο χώρο 15 χημικές τουαλέτες για να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί γίνονται όμως όλα αυτά; Ποία συμφέροντα υπάρχουν; Ποια τελικά είναι όμως η αλήθεια;

Το ενοίκιο για το κτίριο αυτό για όσο χρονικό διάστημα διαμενουν οι μετανάστες θα το πληρώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών – δηλαδή το ελληνικό δημόσιο – δηλαδή οι έλληνες φορολογούμενοι – δηλαδή εσύ, αγαπητέ αναγνώστη και εγώ!

Ποίοι και πως αποφάσισαν να πληρώνει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα τα έξοδα τα οποίο δημιουργήθηκαν από την απόφαση του Πρύτανη Θ. Πελεγρίνη; Η απάντηση είναι ότι ο ιδιοκτήτης του κτηρίου και ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσκοπήσεων Κάπα Research, κ. Ντίνος Ρουτζούνης, είναι «κολλητός» του Πρύτανη Πελεγρίνη και μάλιστα κατά τις πρόσφατες Πρυτανικές εκλογές είχε αναλάβει με την εταιρεία του όλη την προώθηση μηνυμάτων και την κινητοποίηση των ψηφοφόρων του Πελεγρίνη! Φαίνεται ότι με αυτό τον τρόπο και μάλιστα με τα χρήματα του Ελληνικού λαού – δηλαδή τα δικά σου και τα δικά μου – αποφάσισε ο κ. Πελεγρίνης να ξεπληρώσει τον κολλητό του για τις προεκλογικές υπηρεσίες του. Αυτό που κάνει την όλη υπόθεση ακόμα ποιο επίκαιρη είναι το γεγονός ότι ο Ν. Ρουτζούνης έχει πολλά χρέη προς το ΙΚΑ και πολλές εκκρεμότητες με το Υπουργείο Οικονομικών.

Ποια είναι, λοιπόν, η τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα της κα Άννας Διαμαντοπούλου; Τί λέει επ’ αυτών των θεμάτων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής και ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Γιάννης Ραγκούσης; Πώς είναι δυνατόν να συνεχίζουν να κλέβουν κάποιοι τα χρήματα του ελληνικού λαού και να παραμένουν ατιμώρητοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου